Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

ACM trekt leveringsvergunningen Naked Energy definitief in

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) trekt de leveringsvergunningen van Naked Energy B.V. per 5 januari 2022 definitief in. De curator van het failliete bedrijf heeft de ACM gemeld dat energieleverancier DGB Energie B.V. alle klanten per 4 januari 2022 overneemt. Alle klanten blijven gewoon energie ontvangen en krijgen vanzelf bericht van DGB Energie B.V.

De ACM kondigde op 23 december 2021 al aan de vergunningen van Naked Energy B.V. in te gaan trekken. De energieleverancier was in financiële problemen gekomen omdat het de inkoop van energie liet uitvoeren door Energie I&V B.V. (destijds onderdeel van Anode) dat op 3 december 2021 failliet is verklaard.

Alle 2600 klanten van Naked Energy B.V. krijgen dus een nieuw energiecontract van DGB Energie B.V. en kunnen zelf kiezen of zij klant blijven bij DGB Energie B.V. of – na een opzegtermijn van maximaal 30 dagen – overstappen naar een andere leverancier.