Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

ACM keurt de overname van tien Albert Heijn winkels door Jan Linders goed (eindmededeling)

Jan Linders B.V. mag (via haar dochtervennootschap Jan Linders II B.V.) alle vermogensbestanddelen van 10 Albert Heijn supermarkten in haar eigendom krijgen. Het betreft de Albert Heijn winkels in Beuningen (Kerkplein), Brunssum (Kennedylaan), ’s-Hertogenbosch (Helftheuvelpassage), Nijmegen (Daalseweg), Maastricht (Burgemeester Cortenstraat), Rosmalen (Groote Wielenlaan en Molenhoekpassage), Tegelen (Raadhuislaan), Tilburg (Korvelplein) en Sittard (Burgstraat).
Dat heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) op 30 augustus 2023 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over.

Kan ik reageren op het besluit van de ACM?

Dat kan als u een belang heeft bij dit besluit en als u dat binnen zes weken doet. Deze zes weken termijn start op de dag dat bovenstaande ondernemingen geïnformeerd zijn over het besluit van de ACM. U reageert door een brief aan de Rechtbank Rotterdam te sturen met daarin een onderbouwing waarom uw belangen door dit besluit worden geschaad. U kunt deze brief sturen naar:

Rechtbank Rotterdam
Sector bestuursrecht
Postbus 50951
3007 BM Rotterdam