Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

365 Capital Management wil via 365 Capital Fund Coöperatief, Veld Koeltechniek en Jannink Nijverdal overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

365 Capital Management B.V. wil via 365 Capital Fund Coöperatief U.A., Veld Koeltechniek B.V. en Jannink Nijverdal B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 4 oktober 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • 365 Capital Management B.V. is een participatiemaatschappij die investeert in middelgrote ondernemingen met een hoofdkantoor in of nabij Nederland die een groeipotentieel hebben. 365 Capital doet dat op dit moment met haar (eerste) fonds: 365 Capital Fund Coöperatief U.A.
  • Veld Koeltechniek B.V. is een leverancier van koeltechnische oplossingen. Veld Koeltechniek importeert, modificeert, produceert en levert koel- en vriesoplossingen voor o.a. de horecasector, (food)retail en koel- en vrieshuizen. Veld Koeltechniek nam in 2021 Jannink Nijverdal over. 365 Capital zal na de Concentratie ook uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Jannink Nijverdal. Jannink Nijverdal is een leverancier van inrichtingen voor horecakeukens, koelinstallaties, interieurs, klimaatsystemen en professionele keukenapparatuur.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355