Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

365 Capital mag Veld Koeltechniek overnemen (concentratiebesluit)

365 Capital Management B.V. mag via 365 Capital Fund Coöperatief U.A. (365 Capital) Veld Koeltechniek B.V. en Jannink Nijverdal B.V. (Veld Koeltechniek) overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 17 oktober 2022 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • 365 Capital Management B.V. is een participatiemaatschappij die investeert in middelgrote ondernemingen met een hoofdkantoor in of nabij Nederland die een groeipotentieel hebben. 365 Capital doet dat op dit moment met haar (eerste) fonds: 365 Capital Fund Coöperatief U.A. 
  • Veld Koeltechniek B.V. is een leverancier van koeltechnische oplossingen. Veld Koeltechniek importeert, modificeert, produceert en levert koel- en vriesoplossingen voor o.a. de horecasector, (food)retail en koel- en vrieshuizen. Veld Koeltechniek nam in 2021 Jannink Nijverdal over. 365 Capital zal na de Concentratie ook uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Jannink Nijverdal. Jannink Nijverdal is een leverancier van inrichtingen voor horecakeukens, koelinstallaties, interieurs, klimaatsystemen en professionele keukenapparatuur.
 

Documenten

365 Capital mag Veld Koeltechniek overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 39.3 KB)