Nummers aanvragen, overdragen en opzeggen

eHerkenning

Medewerkers van bedrijven kunnen eHerkenning gebruiken bij de formulieren van de ACM voor aanvraag, wijziging en opzegging van nummers. Wij weten dan meteen met welk bedrijf we te maken hebben. En dat de medewerkers gemachtigd zijn.

Op dit moment ervaren we problemen met eHerkenning. Daarom verzoeken we u om:

  1. Het online aanvraagformulier in te vullen;
  2. Het ingevulde formulier als pdf te downloaden;
  3. Het formulier te ondertekenen
  4. Het formulier te scannen; en
  5. Het formulier te uploaden en online in te dienen.

Lukt het uploaden van het formulier niet? Dan verzoeken wij u om het niet ondertekende formulier toch online in te dienen bij de ACM door op de knop ‘afronden’ te drukken. De ondertekende versie kunt u separaat versturen naar het email adres dat genoemd staat bij het betreffende formulier.

 

Wat kunt u doen met eHerkenning?

 

Logo eHerkenningeHerkenning biedt uw bedrijf een makkelijke manier om medewerkers zaken met de overheid digitaal te laten regelen. Bijvoorbeeld een bezwaarschrift indienen of een vergunning aanvragen. En dus ook telefoonnummers aanvragen, wijzigen of opzeggen bij de ACM.

Hoe werkt eHerkenning bij de ACM?

U machtigt een of meer medewerkers om bij de ACM telefoonnummers aan te vragen, op te zeggen of te wijzigen.

U kiest een erkende aanbieder van eHerkenning. Daar regelt u voor de gemachtigde medewerkers een eHerkenningsmiddel. Dit is een soort DigiD. Voor de ACM hebt u een eHerkenningsmiddel nodig met betrouwbaarheidsniveau 2+.

De medewerkers gebruiken dit eHerkenningsmiddel op het moment dat ze bij de ACM digitaal een telecomformulier invullen. Ze hoeven dan geen machtiging mee te sturen.

Meer weten of een eHerkenningsmiddel aanvragen? Kijk op de website van eHerkenning .

Fieldset and label

Heeft deze informatie u geholpen?
 
 

Let op: u kunt hier commentaar geven op deze pagina. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie? Of wilt u een melding doen over een bedrijf? Neem dan contact met ons op.