Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

eHerkenning

 

 

 

Medewerkers van bedrijven kunnen eHerkenning gebruiken bij de formulieren van de ACM voor aanvraag, wijziging en opzegging van nummers. Wij weten dan meteen met welk bedrijf we te maken hebben. En dat de medewerkers gemachtigd zijn.

 

 

Wat kunt u doen met eHerkenning?

 

Logo eHerkenningeHerkenning biedt uw bedrijf een makkelijke manier om medewerkers zaken met de overheid digitaal te laten regelen. Bijvoorbeeld een bezwaarschrift indienen of een vergunning aanvragen. En dus ook telefoonnummers aanvragen, wijzigen of opzeggen bij de ACM.

Hoe werkt eHerkenning bij de ACM?

U machtigt een of meer medewerkers om bij de ACM telefoonnummers aan te vragen, op te zeggen of te wijzigen.

U kiest een erkende aanbieder van eHerkenning. Daar regelt u voor de gemachtigde medewerkers een eHerkenningsmiddel. Dit is een soort DigiD. Voor de ACM hebt u een eHerkenningsmiddel nodig met betrouwbaarheidsniveau 2+.

De medewerkers gebruiken dit eHerkenningsmiddel op het moment dat ze bij de ACM digitaal een telecomformulier invullen. Ze hoeven dan geen machtiging mee te sturen.

Meer weten of een eHerkenningsmiddel aanvragen? Kijk op de website van eHerkenning .