Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

YMBA (pluimveeslachterij Remkes) en Jerry van Miert Holding mogen gezamenlijke zeggenschap verkrijgen over Van Miert Procuratie Breukelen (concentratiebesluit)

YMBA B.V. (pluimveeslachterij Remkes) en Jerry van Miert Holding B.V. mogen gezamenlijke zeggenschap verkrijgen over Van Miert Procuratie Breukelen B.V. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 3 april 2020 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Thans heeft Jerry van Miert Holding B.V. uitsluitende zeggenschap over Van Miert Procuratie Breukelen B.V. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • YMBA B.V. houdt zich bezig met het slachten van vleeskuikens en moederdieren, het koken van pluimveevlees, de handel in en de bereiding van pluimveevlees
  • Van Miert Procuratie Breukelen B.V. houdt zich bezig met pluimveeslachterijen van vleeskuikens
  • Jerry van Miert Holding B.V. is een inactieve moedermaatschappij van Van Miert Procuratie Breukelen B.V.
 

Documenten

YMBA B.V. en Jerry van Miert Holding B.V. mogen gezamenlijke zeggenschap verkrijgen over Van Miert Procuratie Breukelen B.V. (PDF - 29.25 KB)