Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

WPEF Vlll Holdco 31 mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over MC Underground (concentratiemelding)

WPEF Vlll Holdco 31 B.V. mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over MC Underground B.V. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 20 januari 2023 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • WPEF Vlll Holdco 31 B.V : wordt (indirect) beheerd door WPEF VlIl Holding Co√∂peratief W.A., holdingmaatschappij een die op haar beurt (al dan niet indirect) wordt bestuurd door Waterland. Waterland is een onafhankelijke participatiemaatschappij die met eigen vermogen investeert.
  • MC Underground B.V: betreft een aannemer op het gebied van infrastructuurprojecten. Zij is actief in het aanleggen en plaatsen van ondergrondse infrastructuur die wordt gebruikt voor het aanvoeren van gas, water en elektra naar woningen, kantoren en industrieterreinen. Zij is daarnaast gespecialiseerd in gestuurde boringen, op plaatsen waar graven niet mogelijk is, bijvoorbeeld onder rivieren of spoorlijnen.
 

Documenten

Openbare besluit melding WPEF Vlll Holdco 31 - MC Underground (PDF - 40.86 kB)