Kruimelpad

Nieuwsbericht

WoonEnergie neemt klanten Robin Energie over

11-03-2019

De curator van Robin Energie, dat onlangs failliet is verklaard, heeft een energieleverancier gevonden die de klanten van Robin Energie overneemt. Vanaf maandag 11 maart 2019  zijn zij klant van WoonEnergie en ontvangen zij stroom en gas van WoonEnergie. WoonEnergie is een handelsnaam van CEN B.V. die een vergunning heeft van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) voor het leveren van elektriciteit en gas aan kleinverbruikers. WoonEnergie is onderdeel van Eneco. Tot die tijd kregen zij nog stroom en gas van Robin Energie.
 

De klanten krijgen van WoonEnergie een persoonlijk bericht met de geldende leveringstarieven en meer informatie over de voorwaarden die op de levering van toepassing zullen zijn. Zij kunnen bij WoonEnergie blijven of er voor kiezen om kosteloos over te stappen naar een leverancier van hun eigen keuze. Daarvoor geldt wel de normale opzegtermijn van 30 dagen.

Informatie voor consumenten

Op de website van ConsuWijzer , het consumentenloket van de ACM, staat informatie over wat consumenten kunnen verwachten na de overname van de klanten.