Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Wijzigingsbesluiten leveringsvergunningen elektriciteit en gas aan kleingebruikers door Sepa Green Energy

Op 8 december 2021 heeft de ACM aangekondigd de leveringsvergunningen voor gas en elektriciteit van Sepa Green Energy te zullen intrekken omdat Sepa Green Energy faillissement had aangevraagd. Op 8 december 2021 is Sepa Green Energy failliet verklaard. Per 22 december 2021 zijn de klanten van Sepa Green Energy overgenomen door energieleverancier Innova. Innova zal contact opnemen met alle klanten.

Vanwege de overname van de klanten door Innova heeft de ACM op 22 december 2021 besloten de intrekkingsbesluiten van de vergunningen van Sepa Green Energy te wijzigen. De wijziging houdt in dat de leveringsvergunningen voor gas en elektriciteit per 24 december 2021 worden ingetrokken, in plaats van de eerder gemelde 5 januari 2022.
 

Documenten

Wijzigingsbesluit leveringsvergunning elektriciteit aan kleingebruikers door Sepa Green Energy (PDF - 63.56 kB) Wijzigingsbesluit leveringsvergunning gas aan kleingebruikers door Sepa Green Energy (PDF - 64.22 kB)