Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Vebego Holding wil HECTAS Facility Services Stiftung & Co. KG overnemen (concentratiemelding)

Vebego Holding N.V.( via haar indirecte dochtermaatschappij Vebego Holding GmbH) wil HECTAS Facility Services Stiftung & Co. KG overnemen. De bedrijven hebben op 15 december 2021 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Vebego Holding N.V: Vebego Holding N.V. is de uiteindelijke moedervennootschap van de Vebego Groep. Vebego Holding GmbH maakt deel uit van de Vebego Groep en staat indirect onder de uitsluitende zeggenschap van Vebego Holding N.V. Vebego Holding GmbH is de houdstermaatschappij voor alle Duitse dochterondernemingen, die onder meer facilitaire management- en zorgdiensten verlenen aan klanten in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland.
  • Vebego Groep: De Vebego Groep is een internationaal concern. De bedrijfsactiviteiten van de Vebego Groep zijn onder meer gericht op het leveren van schoonmaakdiensten, zorgservices, facilitymanagement en groenvoorziening aan klanten in vier kernmarkten: België, Duitsland, Nederland en Zwitserland.
  • HECTAS Facility Services Stiftung & Co. KG: De HECTAS Groep biedt diensten aan op het gebied van facilitaire reiniging, facilitaire dienstverlening, groenonderhoud, industriële reiniging en beveiligingsdiensten. De HECTAS Groep is in Nederland uitsluitend actief op het gebied van schoonmaakdiensten. De HECTAS Groep is specialist in schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging en industriële reiniging.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355