Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

VDK Groep mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over ITN Installatietechniek (concentratiebesluit)

VDK Groep B.V., een onderdeel van de EMK Capital LLP, mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over ITN Installatietechniek B.V. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 7 juni 2022 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • VDK Groep is actief op het gebied van generieke en niche elektro- en werktuigbouwkundige installatietechniek, alsmede aangrenzende diensten zoals afwerkings- en inrichtingswerkzaamheden, schilderwerk en projectontwerp, allemaal gerelateerd aan de bouwsector (onderhoud, renovatie en nieuwbouw).
  • EMK Capital is een private equity investeerder met haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, die zicht richt op investeringen in kleine en middelgrote ondernemingen.
  • ITN Installatietechniek is actief op het gebied van elektrotechnische en klimaattechnische installatietechniek, hoofdzakelijk gerelateerd aan de utiliteitssector, en technisch beheer.
 

Documenten

VDK Groep mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over ITN Installatietechniek (concentratiebesluit) (PDF - 38.31 KB)