Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Van Gelder Groep mag Stam Heerhugowaard Holding overnemen (concentratiebesluit)

Van Gelder Groep B.V. mag Stam Heerhugowaard Holding B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 29 december 2021 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Van Gelder Groep B.V. (VGG): is een aannemer die via verschillende werkmaatschappijen voornamelijk actief is op het gebied van engineering en aanleg van bovengrondse en ondergrondse infrastructuur en installatietechniek. De activiteiten op het gebied van bovengrondse en ondergrondse infrastructuur omvatten projectmanagement, werkvoorbereiding en uitvoering. VGG is werkzaam in verschillende sectoren waaronder gebiedsontwikkeling, wegenbouw, kabels, leidingen, netwerken en installaties voor het regelen en beveiligen van weg- en spoorverkeer en het transport en de distributie van energie, water en data.
  • Stam Heerhugowaard Holding B.V.(SHH): SHH is een aannemersbedrijf dat gevestigd is in Alkmaar en een projectlocatie heeft in Amsterdam. SHH is via verschillende werkmaatschappijen voornamelijk actief op het gebied van ondergrondse infrastructuur en installatietechniek. De activiteiten van SHH omvatten zowel projectmanagement, werkvoorbereiding en uitvoering.
 

Documenten

Van Gelder Groep mag Stam Heerhugowaard Holding overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 37.54 KB)