Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Value Enhancement Partners wil via BINK Groep, BINK Holding overnemen (concentratiemelding)

Value Enhancement Partners B.V. wil via BINK Groep B.V., BINK Holding B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 28 maart 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Value Enhancement Partners B.V. (VEP) betreft een investeringsmaatschappij. VEP houdt belangen in verschillende ondernemingen in binnen- en buitenland, met name in maak- en handelssectoren.
  • BINK Holding B.V. houdt aandelen in BINK Beveiliging B.V., BINK Elektro B.V., BINK Facilitair B.V., BINK Projectservice B.V., BINK Solar B.V., BINK Technische Aannemingen B.V., BINK lnstallatietechniek, Tech Talents B.V. en People 4 Projects B.V.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355