Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

TPG Operating Group II, L.P. (TPG Groep) wil uitsluitende zeggenschap over Angelo Gordon Group (AG Groep) verkrijgen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

TPG Operating Group II, L.P. ( TPG Groep) wil uitsluitende zeggenschap over Angelo Gordon Group (AG Groep) verkrijgen. De bedrijven hebben op 30 juni 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • TPG Operating Group II, L.P. (TPG Groep) : is een houdstermaatschappij, onder uitsluitende zeggenschap van TPG, een wereldwijde vermogensbeheerder (beheerder van alternatieve beleggingsinstellingen).
  • Angelo Gordon Group (AG Groep) : is een wereldwijde vermogensbeheerder (beheerder van alternatieve beleggingsinstellingen) die zich richt op krediet- en vastgoedinvesteringen. De vermogensbeheeractiviteiten van AG Groep zijn gericht op kredietactiva (bijv. zakelijke kredieten, asset-based kredieten, directe leningen) en vastgoedactiva (bijv. vastgoed, vastgoedschulden, vastgoed sale-leasebackfinanciering).

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355