Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

TPG Inc. (TPG) wilt samen met diens dochteronderneming Amplitude Holdings, LLC uitsluitende zeggenschap over AmSpec Parent, LLC verkrijgen. (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

TPG Inc. (TPG) wilt samen met diens dochteronderneming Amplitude Holdings, LLC uitsluitende zeggenschap over AmSpec Parent, LLC verkrijgen.De bedrijven hebben op 25 september 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Amplitude Holdings LLC: een dochteronderneming beheerd door TPG Inc. een wereldwijde alternatieve vermogensbeheerder.
  • AmSpec Parent LLC: een wereldwijd bedrijf voor test-, inspectie- en certificeringsdiensten(TIC) en de uiteindelijke moedermaatschappij van AmSpec B.V. AmSpec B.V. is actief in de dienstverlening gericht op de maritieme sector en de in- en verkoop van handelsproducten.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde [fusie/overname/joint venture] en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar: 

Autoriteit Consument en Markt 
Directie Mededinging 
Postbus 16326 
2500 BH Den Haag 
Telefoon: (070) 722 2000 
Telefax: (070) 722 2355