Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

TBI Bouw mag Rutges Beheermij overnemen (concentratiebesluit)

TBI Bouw B.V. mag Rutges Beheermij B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 21 februari 2023 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

TBI Bouw en Rutges Beheermij mogen samen een nieuwe onderneming starten. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 21 februari 2023 besloten. Er blijft na de joint venture voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • TBI Bouw B.V. : is een dochteronderneming van TBI Holdings B.V. (hierna TBI Holdings). TBI Holdings is de houdstermaatschappij van diverse ondernemingen die zich bezighouden met techniek en bouw (als geheel hierna TBI Groep).
  • Rutges Beheermij B.V.: is de houdstermaatschappij van diverse ondernemingen die zich bezighouden met het uitvoeren van renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan en in woningen en andere gebouwen. Deze onderhoud & renovatie activiteiten worden grotendeels verricht ten behoeve van woningbouwverenigingen / woningcorporaties in met name de Randstad.
 

Documenten

TBI Bouw mag Rutges Beheermij overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 40.95 KB)