Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Storage BidCo indirecte dochteronderneming van M&G wil Vopak Chemicals Logistics Netherlands overnemen (concentratiemelding)

Infracapital Partners IV SCSp, indirect onderdeel van M&G plc, wil via het daartoe opgerichte Storage BidCo B.V, Vopak Chemicals Logistics Netherlands B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 22 september 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Infracapital Fund IV is een investeringsfonds van M&G;
  • Vopak Chemicals Logistics Netherlands levert opslagcapaciteit op drie terminals in de haven van Rotterdam voor vloeibare bulkproducten aan derden, in het bijzonder (specialiteits-) chemicaliĆ«n en biobrandstoffen.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355