Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

STEF Nederland wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Bakker Logistiek (concentratiemelding)

STEF Nederland B.V. wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Bakker Logistiek Holding B.V. en haar dochterondernemingen (hierna gezamenlijk: Bakker). De bedrijven hebben op 10 november 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • STEF Nederland is actief in goederenvervoer over de weg en in logistieke dienstverlening. STEF Nederland is een volledige dochteronderneming van STEF S.A. en maakt deel uit van STEF Groep. STEF Groep is een leverancier van diensten op het gebied van logistiek, met hoofdkantoor in Parijs, die gespecialiseerd is in voedseltransport en -opslag. STEF Groep is actief in heel Europa. Sinds het einde van 2021 is STEF Groep tevens in het Verenigd Koninkrijk actief.
  • Bakker houdt zich in Nederland bezig met de exploitatie van wegtransport, alsmede de op- en overslag en behandeling van verpakte levensmiddelen en aanverwante logistieke diensten.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355