Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Steboma Holding wil Vink Systemen Beheer overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Steboma Holding B.V. wil uitsluitende zeggenschap over Vink Systemen Beheer B.V. verkrijgen. De bedrijven hebben op 10 augustus 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Steboma Holding B.V. is een technisch installatiebedrijf gespecialiseerd in ventilatiesystemen. De activiteiten van Steboma omvatten het ontwerp, de bouw, inkoop, levering en onderhoud van ventilatiesystemen- en apparatuur. Steboma is voornamelijk actief in het residentiële segment, en in (zeer) kleine mate voor niet-residentiële projecten zoals utiliteitsbouw en parkeergarages. Daarnaast biedt Steboma op kleine schaal service- en onderhoudsdiensten aan voor haar installatiesystemen.
  • Vink Systemen Beheer B.V. is een technisch installatiebedrijf gespecialiseerd in ventilatiesystemen. De activiteiten van Vink omvatten het ontwerp, de levering, installatie en onderhoud van ventilatiesystemen- en apparatuur. Vink is alleen actief in het niet-residentiële segment, meer in het bijzonder in de utiliteitsbouw. Vink biedt op kleine schaal service- en onderhoudsdiensten aan voor haar installatiesystemen.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt 
Directie Mededinging 
Postbus 16326 
2500 BH Den Haag 
Telefoon: (070) 722 2000 
Telefax: (070) 722 2355