Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Steboma Holding mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Vink Systemen Beheer (concentratiebesluit)

Steboma Holding B.V. mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Vink Systemen Beheer B.V. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 28 augustus 2023 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • Steboma Holding B.V.: is een technisch installatiebedrijf gespecialiseerd in ventilatiesystemen. De activiteiten van Steboma omvatten het ontwerp, de bouw, inkoop, levering en onderhoud van ventilatiesystemen- en apparatuur. Steboma is voornamelijk actief in het residentiële segment, en in (zeer) kleine mate voor niet-residentiële projecten zoals utiliteitsbouw en parkeergarages. Daarnaast biedt Steboma op kleine schaal service- en onderhoudsdiensten aan voor haar installatiesystemen.
  • Vink Systemen Beheer B.V: is een technisch installatiebedrijf gespecialiseerd in ventilatiesystemen. De activiteiten van Vink omvatten het ontwerp, de levering, installatie en onderhoud van ventilatiesystemen- en apparatuur. Vink is alleen actief in het niet-residentiële segment, meer in het bijzonder in de utiliteitsbouw. Vink biedt op kleine schaal service- en onderhoudsdiensten aan voor haar installatiesystemen.
 

Documenten

Openbaar besluit melding Steboma (PDF - 96.01 KB)