Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Standard wil Plast1 overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Standard Investment Netherlands Delta B.V. wil Plast 1 A/S overnemen. De bedrijven hebben op 25 oktober 2021 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Standard Investment Netherlands Delta B.V.: Standard is een investeringsmaatschappij. De portfoliobedrijven van Standard zijn in uiteenlopende sectoren actief.
  • Plast 1 A/S: Plast1 is een levert plastic consumentengoederen aan afnemers in de Europese Unie en Groot-Brittannië. In het bijzonder richt Plast1 zich op de verkoop van plastic huishoud- en tuinartikelen. Plast1 belevert in dat kader voornamelijk de detailhandel. In Nederland betreft Action de grootste afnemer van Plast1.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355

Zie ook

Meer in deze zaak