Kruimelpad

Staci mag Base Logistics Group overnemen (concentratiebesluit)

Staci SAS mag Base Logistics Group B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 6 april 2021 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Staci is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in retail logistiek, die actief is in het B2B- en B2C-segment. Staci biedt oplossingen aan een breed scala van industrieën. Staci biedt logistieke diensten aan in Duitsland, België, Spanje, Frankrijk, Italië, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Staci staat onder de uiteindelijke zeggenschap van Ardian Buyout Fund VII B SLR, een fonds dat wordt beheerd door Ardian France SA (Ardian). Ardian is een Franse private equity-beleggingsgroep die bestaat uit verschillende beheermaatschappijen en beleggingsfondsen die over de hele wereld investeren in ondernemingen die actief zijn in een breed scala van sectoren.
  • BLG is een logistieke dienstverlener de wereldwijd opereert als aanbieder van geïntegreerde transport- en warehouse-diensten. BLG richt zich daarbij in het bijzonder op tijd- en mission critical diensten voor de hightech en medische industrie.