Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Smile Invest en Rabo Participaties mogen IGS GeboJagema Holding overnemen (concentratiebesluit)

Smile Invest NV en Rabo Participaties B.V. mogen IGS GeboJagema Holding B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 21 april 2021 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

 

  • Smile Invest N.V. is een participatiemaatschappij met een focus op de middenmarkt, management buy-outs en kapitaalgroei. Smile Invest N.V. is met name actief in de sectoren software en technologie, (medische) zorg en consumentengoederen en -diensten. 
  • Rabo Participaties B.V. is een participatiemaatschappij dat risicokapitaal verstrekt aan ondernemingen met overtuigende groeiambities. Rabo Participaties B.V. is deel van Rabo Corporate Investments. 
  • IGS GeboJagema Holding B.V. IGS is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en valideren van hoogwaardige meervoudige spuitgietmatrijzen voor kunststofproducten. Haar activiteiten omvatten het gehele productieproces, van risicobeoordeling van de te ontwerpen matrijzen tot het daadwerkelijke ontwerp en de productie, tot de nazorg van de matrijzen zoals onderhoud. De dienstverlening van IGS richt zich in het bijzonder op het produceren van matrijzen voor de medische sector. 
 

Documenten

Smile Invest en Rabo Participaties mogen IGS GeboJagema Holding overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 191.03 KB)