Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Besluit tariefregulering ontbundelde glastoegang (niet-FttH)

In dit besluit wordt nadere invulling gegeven aan de tariefverplichting voor ontbundelde glastoegang (niet-FttH), zoals in het marktanalysebesluit van 19 december 2008 is aangekondigd. Het college past het EDC/WPC systeem toe.
Marktpartijen hebben van 9 april tot en met 20 mei 2009 op een concept versie van dit besluit kunnen reageren. OPTA heeft de reacties van de Europese Commissie en marktpartijen in dit besluit verwerkt. Deze zijn terug te vinden in de Nota van Bevindingen die aan het eind van het besluit is gevoegd.

Status
 

Dit besluit is vervangen door het besluit tariefregulering ontbundelde glastoegang (FttO).

Het besluit kunt u hieronder downloaden

 


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook