Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Beoordelingskader meest efficiente werkwijze registerloodsen 2012

In het Beoordelingskader meest efficiënte werkwijze registerloodsen geeft de NMa aan op welke wijze zij jaarlijks de tariefvoorstellen van het Loodswezen toetst. Tevens is uitgewerkt wat de NMa onder de meest efficiënte werkwijze verstaat. Directe aanleiding voor het beoordelingskader is de uitspraak van het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) over het Loodsgeldbesluit 2010 waarin het CBb stelt dat de NMa een dergelijk beoordelingskader dient te hebben. Het beoordelingskader is, overeenkomstig de uitspraak van het CBb, in samenspraak met het Loodswezen opgesteld.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook