Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Boete non-concurrentiebeding samenwerkingsverband Stichting Vierstroom en Careyn Zuwe Aveant

De thuiszorginstellingen Stichting Vierstroom en Stichting Careyn Zuwe Aveant zijn in het kader van de ontvlechting van een samenwerkingsverband een non-concurrentiebeding overeengekomen op grond waarvan de ene thuiszorginstelling ervan afzag de andere thuiszorginstelling in haar werkgebied te beconcurreren. Deze afspraak houdt een overtreding in van artikel 6 Mededingingswet. De Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit legt hiervoor aan Stichting Vierstroom een boete op van 3.000.000 euro en legt aan Stichting Careyn Zuwe Aveant een boete op van 1.343.000 euro.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Meer in deze zaak