Kruimelpad

Vacatures en carrièrenieuws

Monique en Neil over diversiteit bij de ACM

26-06-2017

Diversiteit binnen de ACM

Naast de diversiteit in onze vakgebieden streven we bij de ACM ook naar een divers personeelsbestand. Dat helpt ons om problemen in de markt breed te detecteren en te begrijpen.

De ACM doet veel voor de maatschappij en daarom is in ons werk een breed perspectief nodig. We hebben teams met een mix in studieachtergrond, leeftijd, culturele achtergrond en sekse. Dat zorgt voor een hele open cultuur. Toen ik als nieuwe medewerker binnenkwam voelde ik me gelijk opgenomen. Ik kon vanaf dag één meedoen aan de activiteiten van JongACM. Ik voelde me gelijk thuis!

Met het roze netwerk willen we het bewustzijn onder álle ACM-collega’s vergroten dát er LHBT-collega’s zijn en dat we met z’n allen werken aan een open en diverse cultuur binnen de ACM. Een geïnteresseerde sollicitant en mogelijk toekomstige collega het gevoel mee geven dat hij/zij zichzelf kan zijn bij de ACM? Daar draag ik zeker graag aan bij!

Lees snel het blog over het gesprek met Monique van der Zande en Neil Gouw over Jong ACM en het Roze Netwerk.

Ga naar het gesprek met Neil en Monique over diversiteit bij de ACM

Ook werken bij de ACM?

Heb je ook interesse in werken bij de ACM? Stuur ons dan gerust jouw open sollicitatie. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Stuur een open sollicitatieGa naar Werken bij ACM