Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Brief ACM over verzoek om guidance CNB

Bij de Coöperatieve Nederlandse Bloembollencentrale (CNB) werken bedrijven intensief samen.  De CNB doet voorstellen om concurrentierisico’s weg te nemen. De ACM ziet dat daarmee de risico’s op dit moment worden verminderd.

ACM heeft een verzoek om guidance ontvangen van de Coöperatieve Nederlandse Bloembollencentrale (CNB). Hieruit blijkt dat de huidige samenwerking mededingingsrisico’s heeft. CNB stelt een nieuwe handelswijze voor die de mededingingsrechtelijke risico’s benoemt en ook in sterke mate lijkt te reduceren.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.