Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Ontheffing beheren eigen elektriciteitsnet van Zorgpartners Friesland naar Medisch Centrum Leeuwarden

Op 1 november 2016 heeft de ACM een verzoek tot wijziging van de ontheffing ontvangen van Medisch Centrum Leeuwarden om de tenaamstelling van de ontheffing te wijzigen. De ACM is van plan om de ontheffing die op 26 september 2013 aan Stichting Zorgpartners Friesland is verleend te wijzigen en deze op naam te stellen van Medisch Centrum Leeuwarden voor het gesloten distributiesysteem gelegen op het ziekenhuisterrein van het Medisch Centrum Leeuwarden. Het gesloten distributiesysteem is gelegen tussen de Bomiastraat, de Henri Dunantweg, Aldlansdyk en Oostergoweg, exclusief het perceel F2012 waarop Stichting Ronald MCDonald is gevestigd te Leeuwarden. Belanghebbenden hebben vanaf 9 juni 2017 zes weken de tijd om te reageren op het ontwerpbesluit.

Het ontwerpbesluit ligt tot 21 juli 2017 ter inzage op het kantoor van de ACM. Wilt u dit stuk inzien? Maak dan een afspraak met de directie Energie van de ACM via telefoonnummer 070 – 722 20 00.

Reageren op het ontwerpbesluit

U kunt tot en met 21 juli 2017 reageren op het ontwerpbesluit. Stuur uw schriftelijke zienswijze per post naar:

Autoriteit Consument & Markt
Directie Energie
Postbus 16326
2500 BH  Den Haag

Wij verzoeken u om een digitaal exemplaar van uw schriftelijke zienswijze te mailen naar secretariaat [punt] de [at] acm [punt] nl (secretariaat[dot]de[at]acm[dot]nl) o.v.v. zaaknummer 16.1117.30.

Hoorzitting

De ACM organiseert geen hoorzitting. Indien u een hoorzitting wilt, dan kunt u dit tot 23 juni 2017 aangeven via een e-mail naar secretariaat [punt] de [at] acm [punt] nl o.v.v. zaaknummer 16.1117.30. De ACM neemt hierover dan contact met u op.

Meer informatie over het aanvragen van ontheffingen

 

Documenten

Ontheffing beheren eigen elektriciteitsnet van Zorgpartners Friesland naar Medisch Centrum Leeuwarden (PDF - 223.73 KB)