Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Ontwerpbesluit ontheffingsaanvraag Schiphol Nederland voor gastransportnet te Schiphol-Elzenhof

De ACM is van plan om Schiphol Nederland B.V., meer in het specifiek Schiphol-Elzenhof, een ontheffing voor aanwijzen van netbeheerder te verlenen. Belanghebbenden hebben vanaf 31 mei 2017 zes weken de tijd om te reageren op de ontwerpbesluiten.

Het ontwerpbesluit ligt tot 12 juli 2017 ter inzage op het kantoor van de ACM. Wilt u het ontwerpbesluit inzien? Maak dan een afspraak met de directie Energie van de ACM via telefoonnummer 070 - 722 20 00.

Reageren op het ontwerpbesluit

U kunt tot en met 12 juli 2017 reageren op het ontwerpbesluit. Stuur uw schriftelijke zienswijze per post naar:

Autoriteit Consument & Markt
Directie Energie
Postbus 16326
2500 BH Den Haag

Wij verzoeken u om een digitaal exemplaar van uw schriftelijke zienswijze te mailen naar secretariaat [punt] de [at] acm [punt] nl o.v.v. zaaknummer 17.0029.30.

Hoorzitting

Op donderdag 6 juli 2017 organiseert de ACM een hoorzitting voor belanghebbenden. Aanmelden voor deze hoorzitting kan tot 14 juni 2017 via een e-mail naar secretariaat [punt] de [at] acm [punt] nl o.v.v. zaaknummer 17.0029.30. Geef hierbij aan of u spreektijd wenst. De hoorzitting gaat niet door als er geen verzoeken voor spreektijd zijn. De ACM informeert u tijdig hierover.

De ACM verwerkt alle schriftelijke en mondeling reacties op het ontwerpbesluit in het definitieve ontheffingsbesluit.

Meer informatie over het aanvragen van ontheffingen

 

Documenten

Ontwerpbesluit ontheffingsaanvraag Schiphol Nederland voor gastransportnet te Schiphol-Elzenhof (PDF - 345.82 KB)