Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

ACM verwelkomt Cateautje Hijmans van den Bergh als nieuw bestuurslid

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is verheugd dat de ministerraad afgelopen vrijdag Cateautje Hijmans van den Bergh (1961) heeft benoemd tot bestuurslid bij de ACM. Zij is voor deze positie voorgedragen door minister Kamp van Economische Zaken. De benoeming gaat in per 1 januari 2017.

Samenstelling van het ACM-bestuur

Het ACM-bestuur bestaat naast Hijmans van den Bergh uit Chris Fonteijn (voorzitter) en Henk Don. Hijmans van den Bergh is de opvolger van Anita Vegter.

Achtergrond

Cateautje Hijmans van den Bergh werkte jarenlang in de financiĆ«le sector en strategische advisering. Momenteel werkt zij als interim-directeur bij pensioenuitvoerder APG. Eerder was zij van 1997 tot 2014 verbonden aan adviesbureau Boer&Croon, waarvan de laatste drie jaar als bestuursvoorzitter. Daarvoor werkte zij een kleine  tien jaar bij MeesPierson. Hijmans van den Bergh studeerde klassieke talen in Leiden en deed een MBA in Rotterdam.