Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

14e Sectorbijeenkomst 19 december 2016

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) organiseert voor de 14e keer een sectorbijeenkomst over de implementatie en verdere ontwikkeling van Europese regelgeving voor energie. Net als bij de vorige sectorbijeenkomst concentreren we ons op de ontwikkelingen rond elektriciteit. De volgende thema’s komen aan de orde:

  • Thema 1:          Marktintegratie
  • Thema 2:          Short-term markets
  • Thema 3:          Implementatie EU NC
  • Thema 4:          Energietransitie
  • Thema 5:          Winterpakket

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 19 december op ons kantoor in de Zurichtoren te Den Haag van 10:00 tot circa 16:00 uur. Via de onderstaande link op deze webpagina kunt u de conceptagenda van de sectorbijeenkomst bekijken.

Presentaties

De presentaties worden verzorgd door verschillende betrokkenen vanuit TenneT, het ministerie van Economische Zaken en de ACM.

Aanmelden sectorbijeenkomst

Wilt u meepraten en de bijeenkomst bijwonen? Meldt u zich dan aan door een e-mail te sturen:

DEinternational [at] acm [punt] nl (Direct aanmelden voor de bijeenkomst via e-mail)

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van ACM in de Zurichtoren in Den Haag.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.