Kruimelpad

Vacatures en carrièrenieuws

IT Recht studenten uit Groningen bezoeken de ACM

29-11-2016

Afgelopen donderdagmiddag 24 november ontvingen we ruim 20 IT Recht studenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Het bezoek aan de ACM maakte deel uit van de binnenlandse reis die studievereniging LISA jaarlijks voor deze studenten organiseert.

De groep studenten wilde graag kennismaken met de ACM. Onder andere om meer te weten te komen over hoe het is om bij de ACM te werken. Speciaal voor deze enthousiaste groep bachelor- en masterstudenten stelden we een programma op maat samen.

Drie collega’s gaven presentaties op het gebied van consumentenrecht. Mareille de Bloois (gedragswetenschapper), Lonneke van Hooren (juriste) en Sandy Pronk (juriste) namen de studenten aan de hand van presentaties en een pittige casus mee in de wereld van de ACM.

Thema’s die zijn behandeld

  • consumentenbescherming,
  • webwinkels,
  • cookies,
  • behavioural targeting
  • en real time bidding.

Naast het vakinhoudelijke deel hebben we de studenten verteld over het werken bij de ACM, onze cultuur en de mogelijkheden voor een stage en startersbaan. We sloten de middag af met een gezellige borrel.

Wil je meer weten over de studentenactiviteiten van de ACM? Of ben je actief bij een studievereniging en zie je een bezoek aan de ACM ook wel zitten?

Bekijk onze activiteitenkalender Check het onderdeel Studenten & Starters Ga naar de homepage Werken bij ACM

Ook de ACM bezoeken?

Mail naar recruitment@acm.nl voor de mogelijkheden.