Kruimelpad

Vacatures en carrièrenieuws

Nieuw: Talentpool voor junior economen

19-10-2016

Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft regelmatig plekken beschikbaar voor nieuwe junior economen, ofwel recent afgestuurde economen. Op dit moment zijn echter alle plekken vervuld. Als ACM willen we jong economisch talent niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. En we komen en blijven maar al te graag in contact met economie studenten. Daarom werken we nu met een talentpool. Een handig middel voor junior economen die op termijn graag bij ACM komen werken!

Talentpool junior economen

De talentpool voor junior economen houdt in dat je als eerste bericht ontvangt als er nieuwe startersplekken beschikbaar komen of als we een inhouse kennismakingsdag organiseren.

Maar hoe kom je nu in deze talentpool terecht? Om lid te worden van de talentpool solliciteer je op de vacature voor Junior Econoom. Deze staat doorlopend open op onze werken-bij-site. We verwachten namelijk op afzienbare termijn zeker weer nieuwe plekken! Jouw sollicitatie beoordelen we direct. Als blijkt dat we een potentiële match voor de toekomst zien, dan nodigen we je uit om een online assessment te maken en kun je opgenomen worden in onze talentpool!

Ga naar de pagina Studenten en starters Lees de verhalen van onze Junior Economen over het werken bij ACM