Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Ontwerpbesluit Essent Power BV voor gastransportnet Geertruidenberg

ACM is van plan om Essent Power B.V. een ontheffing te verlenen. Belanghebbenden hebben vanaf 5 oktober 2016 zes weken de tijd om te reageren op het ontwerpbesluit.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen tot 16 november 2016 ter inzage op het kantoor van ACM. Wilt u deze stukken inzien? Maak dan een afspraak met de directie Energie van ACM via telefoonnummer 070 – 722 20 00.

Reageren op het ontwerpbesluit

U kunt tot en met 16 november 2016 reageren op het ontwerpbesluit. Stuur uw schriftelijke zienswijze per post op naar:

Autoriteit Consument & Markt
Directie Energie
Postbus 16326
2500 BH  Den Haag

Wij verzoeken u om een digitaal exemplaar van uw schriftelijke zienswijze te mailen naar secretariaat [punt] de [at] acm [punt] nl (secretariaat[dot]de[at]acm[dot]nl) o.v.v. zaaknummer 16.0010.30.

Hoorzitting

Op 8 november 2016 organiseert ACM een hoorzitting voor belanghebbenden. Aanmelden voor deze hoorzitting kan tot 19 oktober 2016 via een e-mail naar secretariaat [punt] de [at] acm [punt] nl (secretariaat[dot]de[at]acm[dot]nl) o.v.v. zaaknummer 16.0010.30. Geef hierbij aan of u spreektijd wenst. De hoorzitting gaat niet door als er geen verzoeken voor spreektijd zijn. ACM informeert u tijdig hierover.

ACM verwerkt alle schriftelijke en mondeling reacties op het ontwerpbesluit in het definitieve ontheffingsbesluit.

Meer informatie over het aanvragen van ontheffingen:

 

Documenten

Ontwerpbesluit Essent Power BV voor gastransportnet Geertruidenberg (PDF - 603.83 KB)
 

Meer in deze zaak