Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Verzoek TenneT goedkeuring gewijzigde Shadow Allocation Rules

TenneT TSO B.V. heeft een verzoek ingediend bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) tot goedkeuring van de gewijzigde Shadow Allocation Rules. De Shadow Allocation Rules voorzien in een fallback procedure indien de prijskoppeling van de dag-vooruitmarkten niet beschikbaar is.

Het verzoek is gerelateerd aan het verzoek tot goedkeuring van gewijzigde veilingregels voor lange termijn toewijzing van grensoverschrijdende capaciteit (Allocation Rules for Forward Capacity Allocation (EU HAR)) dat TenneT op 15 juli 2016 bij ACM heeft ingediend.

Wilt u reageren op het verzoek van TenneT?

Een mededeling van de ontvangst van de aanvraag is gepubliceerd in de Staatscourant.

Belanghebbenden die opmerkingen wensen te maken over de aanvraag wordt verzocht deze schriftelijk kenbaar te maken aan ACM. Opmerkingen dienen uiterlijk veertien dagen na publicatie van de mededeling in de Staatscourant op onderstaand adres te zijn ontvangen. Onder vermelding van het bovengenoemde zaaknummer kunt u uw schriftelijke zienswijze richten aan de Autoriteit Consument en Markt, Directie Energie, postbus 16326, 2500 BH, Den Haag. U wordt verzocht uw reactie ook per e-mail te sturen naar: secretariaat [punt] DE [at] acm [punt] nl.

Meer informatie