Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Stichting Arkin mag onder voorbehoud Stichting Victas overnemen

Stichting Arkin mag onder voorbehoud Stichting Victas overnemen. Dat heeft ACM op 15 april 2016 met een spoedbesluit bepaald.

Stichting Arkin behandelt onder meer mensen met psychiatrische stoornissen en complexe psychische- en verslavingsproblematiek en zij biedt reclasseringswerkzaamheden aan. Stichting Victas is een eveneens een aanbieder van verslavingszorg en reclasseringswerkzaamheden.

Spoedprocedure

Normaal gesproken mag een overname pas tot stand worden gebracht nadat partijen de overname bij ACM hebben gemeld en de wachtperiode van vier weken is verstreken.

Stichting Arkin heeft echter aannemelijk gemaakt dat zij haast heeft, omdat vier weken wachten onherstelbare schade zal opleveren.

ACM gaat nog een inhoudelijk oordeel vellen over deze overname. Dit besluit loopt daar niet op vooruit.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.