Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Marcel Canoy versterkt ACM

Marcel Canoy wordt economisch adviseur bij Autoriteit Consument & Markt. Voor één dag in de week geeft hij adviezen aan het team dat zich bezighoudt met het toezicht op de zorg. ACM is blij met de komst van Marcel Canoy.

Marcel Canoy kan op originele en verfrissende manier economische inzichten brengen over de zorg, zoals beoordelingen bij fusies en samenwerking. ACM krijgt volgend jaar extra toezichttaken in de zorg. Daarom is het goed om zoveel mogelijk kennis en inzicht over de sector binnen ACM te brengen.

Marcel Canoy is gepromoveerd econoom en heeft o.a. gewerkt aan de Universiteit van Tilburg en als Chief Economist bij Ecorys. Ook was hij economisch adviseur bij de denktank van de voormalige voorzitter van de Europese Commissie Barroso. Hij is verbonden aan de Erasmus School of Accounting and Assurance. Hij schrijft wekelijks columns voor het Financieel Dagblad.