Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Ontwerpbesluit Stichting ZZG Zorggroep elektriciteitsnet te Groesbeek

ACM is van plan om Stichting ZZG Zorggroep geen ontheffing te verlenen. Reden hiervoor is dat er acht huishoudelijke afnemers op het net zijn aangesloten die niet in dienstbetrekking, of vergelijkbare betrekking staan tot aanvrager. Belanghebbenden hebben vanaf 17 december 2015, 6 weken de tijd om te reageren op het ontwerpbesluit.

Terinzagelegging ontwerpbesluit ontheffingsaanvraag Stichting ZZG Zorggroep

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen tot 28 januari 2016 ter inzage op het kantoor van ACM. Wilt u deze stukken inzien? Maak dan een afspraak met de directie Energie van ACM via telefoonnummer 070 – 722 20 00.

Reageren op het ontwerpbesluit

U kunt tot en met 28 januari 2016 reageren op het ontwerpbesluit. Stuur uw schriftelijke zienswijze per post op naar:
Autoriteit Consument & Markt
Directie Energie
Postbus 16326
2500 BH  Den Haag

Wij verzoeken u om een digitaal exemplaar van uw schriftelijke zienswijze te mailen naar secretariaat [punt] de [at] acm [punt] nl (secretariaat[dot]de[at]acm[dot]nl) o.v.v. zaaknummer 15.0286.30.

Hoorzitting

Op vrijdag 22 januari 2016 organiseert ACM een hoorzitting voor belanghebbenden. Aanmelden voor deze hoorzitting kan tot 31 december 2015 via een e-mail naar secretariaat [punt] de [at] acm [punt] nl (secretariaat[dot]de[at]acm[dot]nl) o.v.v. zaaknummer 15.0286.30 Geef hierbij aan of u spreektijd wenst. De hoorzitting gaat niet door als er geen verzoeken voor spreektijd zijn. ACM informeert u tijdig hierover.

ACM verwerkt alle schriftelijke en mondeling reacties op het ontwerpbesluit in het definitieve ontheffingsbesluit.

Meer informatie over het aanvragen van ontheffingen: