Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Margebesluit ACM meettarieven elektriciteit 2012 RENDO

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft op 9 april 2014 de marge vastgesteld die netbeheerder RENDO in 2012 heeft behaald op de meettarieven voor de elektriciteitsmeter van kleinverbruikers.

ACM stelt vanaf 2012 jaarlijks vast wat de kosten zijn die een regionale netbeheerder maakt voor het plaatsen, beheren en onderhouden van energiemeters. Die kosten vergelijkt ACM met de inkomsten die de netbeheerder krijgt via de meettarieven. Het verschil tussen kosten en inkomsten is de marge.

Bij dit margebesluit hoort het besluit van ACM van 9 april 2014 over de waarde van de energiemeters van kleinverbruikers van de regionale netbeheerders.

Kleinverbruikers betalen jaarlijks via hun energierekening een vast bedrag voor het beheer en onderhoud van hun energiemeter.

Wat is een kleinverbruiker?


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook

Meer in deze zaak