Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Ontwerpbesluit NXP Semiconductors Netherlands B.V. voor elektriciteitsnet te Nijmegen

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft onderzocht of het redelijk is dat NXP Semiconductors Netherlands B.V. een ontheffing krijgt voor het beheer van haar eigen elektriciteitsnet of gastransportnet.

ACM is van plan om NXP Semiconductors Netherlands B.V. een ontheffing te verlenen. Belanghebbenden hebben vanaf 17 oktober 2013 6 weken de tijd gehad om te reageren op het ontwerpbesluit.

Terinzagelegging ontwerpbesluit ontheffingsaanvraag NXP Semiconductors Netherlands B.V. 

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen tot 28 november 2013 ter inzage op het kantoor van ACM. Wilt u deze stukken inzien? Maak dan een afspraak met de directie Energie van ACM via telefoonnummer 070 – 722 22 00.

Reageren op het ontwerpbesluit

U kunt tot en met 28 november 2013 reageren op het ontwerpbesluit. Stuur uw schriftelijke zienswijze per post op naar:
Autoriteit Consument & Markt
Directie Energie
Postbus 16326
2500 BH  Den Haag

Wij verzoeken u om een digitaal exemplaar van uw schriftelijke zienswijze te mailen naar secretariaat [punt] de [at] acm [punt] nl o.v.v. zaaknummer 13.0260.30.

Hoorzitting

Op 21 november 2013 organiseert ACM een hoorzitting voor belanghebbenden. Aanmelden voor deze hoorzitting kan via een e-mail naar secretariaat [punt] de [at] acm [punt] nl o.v.v. zaaknummer 13.0260.30. Geef hierbij aan of u spreektijd wenst. De hoorzitting gaat niet door als er geen verzoeken voor spreektijd zijn. ACM informeert u tijdig hierover.

ACM verwerkt alle schriftelijke en mondeling reacties op het ontwerpbesluit in het definitieve ontheffingsbesluit.

Meer informatie over ontheffingen aanvragen

 

Documenten

Ontwerpbesluit NXP Semiconductors Netherlands B.V. voor elektriciteitsnet te Nijmegen (PDF - 3.88 MB)