Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

The Art of Supervision

Liber Amicorum ter gelegenheid van het afscheid van Pieter Kalbfleisch als bestuursvoorzitter van de NMa

Ter gelegenheid van het afscheid van Pieter Kalbfleisch in juni 2011 als voorzitter van het bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) is een Liber Amicorum (vriendenboek) samengesteld.

Het Liber Amicorum is opgezet langs acht thema’s; thema’s die de veelzijdige belangstelling van Pieter Kalbfleisch verwoorden. Het bevat niet alleen thema’s als ‘de kunst van het toezicht’, internationale samenwerking, regulering, publieke belangen en mededingingsrecht in de rechtszaal, maar ook ‘mededinging en kunst’, ‘mededinging en duurzaamheid’ en ‘mededinging en sport’. De bijdragen van de auteurs laten zien dat toezicht in al zijn aspecten “more an art than a craft” is.

ISBN/EAN-nummer: 978-90-821616-0-1

Redactie:

  • Henk Don
  • Jaap de Keijzer
  • Esther Lamboo
  • Monique van Oers
  • Jarig van Sinderen

Het Liber Amicorum  is als pdf bijgevoegd.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.