Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Stem op ConsuWijzer.nl als beste website van het jaar 2013

ConsuWijzer.nl is in 2010, 2011 en 2012 door het publiek uitgeroepen tot 'Beste Overheidswebsite van het Jaar'. Dit jaar is het consumentenloket van de Autoriteit Consument & Markt genomineerd voor de nieuwe categorie ‘Educatie & Voorlichting’.

Ook het afgelopen jaar heeft ConsuWijzer.nl hard gewerkt om de site nog beter te maken. Onder andere dankzij de tips die u ons gegeven hebt. Zo hebben we het aantal praktische hulpmiddelen op de site uitgebreid. Bijvoorbeeld met nieuwe voorbeeldbrieven om een klacht in te dienen bij een bedrijf. Zodat het nog makkelijker is om in actie te komen en een probleem met een bedrijf op te lossen.

Vanaf vandaag tot en met 25 oktober 2013 kunt u weer uw stem uitbrengen. In iedere categorie zijn twee prijzen te winnen: voor de beste en de populairste. De prijs voor de beste website gaat naar de sites met de hoogste gemiddelde score voor inhoud, navigatie en design. De populairste sites zijn de sites met het hoogste aantal stemmen. Op 14 november worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Iedereen die een stem uitbrengt op één van de genomineerde websites maakt kans op een laptop HP Laptop Touch Hybride, Sony waterproof Handycam en een draadloze speaker ‘Jambox’ van Jawbone.

Stemmen op ConsuWijzer.nl

Bent u ook tevreden over deze website? Stem dan op ConsuWijzer.nl.

Meer informatie

Meer informatie is te lezen op de site van de Website van het jaar-verkiezing.