Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Geschilbesluit over tarieven NOVEC - Omroepmasten voor medegebruik antenne opstelpunten 2012

OPTA heeft op 14 maart 2013 een geschilbesluit genomen in het geschil tussen NOVEC B.V./Omroepmasten B.V. en Broadcast Technology & Development B.V. Het geschil betreft de tarieven voor medegebruik van hoge antenne-opstelpunten voor de jaren 2010 tot en met 2012.

OPTA vindt de tarieven van NOVEC B.V./Omroepmasten B.V. niet redelijk en stelt nieuwe, lagere, tarieven vast. Verder stelt OPTA vast dat het in rekening brengen van toezichtkosten en horizontale separatieruimte wel redelijk is en dat NOVEC B.V./Omroepmasten B.V. haar afnemers gelijk heeft behandeld.

Onder andere vanwege de juridische procedure publiceert de Autoriteit Consument & Markt nu het besluit dat OPTA op 14 maart 2013 heeft genomen.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook