Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Besluit op bezwaar Liander N.V. - Sapa Profiles B.V.

Voor de beantwoording van de vraag welk periodiek aansluittarief in rekening mag worden gebracht is doorslaggevend of bepaalde verbindingen deel uit maken van de aansluiting van Sapa dan wel onderdeel zijn van het net van Liander. De Raad heeft in het besluit van 24 juli 2012 geoordeeld dat, aangezien de verbindingen niet alleen Sapa kunnen dienen maar technisch gesproken ook derden, tot aan de aansluiting van Sapa sprake is van een net dat toebehoort aan Liander. Liander heeft om die reden ten onrechte een periodieke vergoeding meerlengte verbinding bij Sapa in rekening gebracht. Het bezwaar van Liander wordt ongegrond verklaard.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Meer in deze zaak