Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Officiële start Autoriteit Consument & Markt

De Autoriteit Consument & Markt is per 1 april officieel van start gegaan. Vandaag is de nieuwe website gelanceerd in de nieuwe huisstijl van de toezichthouder.

Bekijk video: Gebundelde kracht

Via deze website wil de Autoriteit Consument & Markt op toegankelijke manier iedereen informeren over haar rol binnen de samenleving. Consumenten kunnen met vragen en klachten terecht bij www.consuwijzer.nl. Bedrijven kunnen informatie vinden over de wetten waarop de Autoriteit Consument & Markt toeziet op acm.nl.

De Autoriteit Consument & Markt is bereikbaar via het algemene telefoonnummer 070-722 2000.

Blijf op de hoogte!

Bent u nu geabonneerd op de digitale nieuwsbrief van de NMa of OPTA? Dan ontvangt u deze niet meer. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de nieuwste publicaties van de Autoriteit Consument & Markt? Dan kunt u zich abonneren op onze e-mailservice.

Net als bij de nieuwsbrief van de NMa en de OPTA, kunt u zelf bepalen hoe vaak en waarover u een e-mail ontvangt. In de e-mail staat altijd een link om u weer af te melden.