Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Brief aan KPN over handhaving gedragsregel 5

Brief van OPTA aan KPN over de handhaving van gedragsregel 5. In deze brief informeert OPTA KPN over de wijze waarop zij per 1 mei 2013 gedragsregel 5 zal handhaven voor contracten die KPN sluit in de periode van 1 januari tot 1 mei. Gedragsregel 5 is onderdeel van de non-discriminatieverplichting en dient ter voorkoming van marge-uitholling bij concurrerende telecombedrijven. OPTA heeft die verplichting aan KPN opgelegd in de marktanalysebesluiten Fibre-to-the-Office (FttO) en hoge kwaliteit wholesale breedbandtoegang en huurlijnen (HKWBT/HL).


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.