Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Besluit op Wob-verzoek DLA Piper documenten zaak 7245 FTN

Wob-verzoek DLA Piper om documenten in zaak 7245 Federatie Textielbeheer Nederland deels gehonoreerd.

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) heeft op 12 juni 2012, met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur (Wob), een verzoek ontvangen om alle schriftelijke stukken te verstrekken waarover de NMa beschikte op 2 maart 2010 voor wat betreft dossier 6711 en waarover de NMa beschikte op 12 augustus 2011 voor wat betreft dossier 7245. Dit verzoek is bij besluit van 6 augustus 2012 door de Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit deels gehonoreerd.

De niet verstrekte informatie wordt geweigerd omdat hiermee een onevenredige
bevoordeling of benadeling van bij de aangelegenheid betrokken natuurlijke personen of rechtspersonen dan wel van derden kan worden voorkomen (artikel 10, tweede lid, aanhef en onder g, van de Wob). Daarnaast wordt het geweigerd omdat het belang van het verstrekken van informatie niet opweegt tegen het belang van de opsporing en vervolging van strafbare feiten of het belang van inspectie, controle en toezicht door bestuursorganen (artikel 10, tweede lid aanhef en onder c en d, van de Wob).


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook