Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Proman Dutch Holding wil New Timing Holding overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Proman Dutch Holding B.V. wil New Timing Holding B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 15 juni 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Proman Dutch Holding B.V. maakt deel uit van de Proman Group, en is actief op de HR-markt van tijdelijke tewerkstelling. In Nederland is de Proman Group uitsluitend actief middels Luba Groep B.V. op de markt voor het werven, selecteren en (her)plaatsen van personeel. De Luba Groep is actief middels de bedrijfsnamen Luba, E&A Uitzendbureau en Interchange.
  • New Timing Holding B.V. maakt deel uit van de ADG dienstengroep, en is eveneens actief op de markt voor het werven, selecteren en (her)plaatsen van personeel. New Timing Holding is in Nederland actief middels de bedrijfsnaam Timing.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355