Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Parcom wil Zorg van de Zaak overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Parcom Capital Management B.V. wil via Parcom Fund VI Holding Coöperatief U.A. Zorg van de Zaak Netwerk B.V. (hierna Zorg van de Zaak) overnemen. De bedrijven hebben op 12 april 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Parcom Capital Management B.V is een investeringsmaatschappij die door middel van investeringen actief is in mid-market private equity, voornamelijk in de Benelux;
  • Zorg van de Zaak Netwerk B.V is een holdingvennootschap met belangen in ondernemingen die zich richten op de markt voor arbeid en gezondheid, psychische problemen, kraamzorg, verslavingszorg en revalidatie.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Zorg
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355